VÄLKOMMEN TILL WANDEROO.SE

DEN LILLA BUTIKEN MED DET BREDA SORTIMENTET INOM SKYTTE, JAKT OCH FRILUFTSLIV

 

Wanderoo grundades 2014 och är ett helsvenskt företag som agerar på den svenska marknaden. Förutom försäljning så är företaget även distributör av knivtillverkarna Böker och Real Steel´s produkter i Sverige. Vi kan också titulera oss som ensam återförsäljare i Sverige av Rick Hinderer Knives och Chris Reeve Knives, något vi är väldigt stolta över. 2017 bytte vi inriktning till att fokusera på områdena skytte, jakt och friluftsliv. 

Vår målsättning är att du som kund alltid ska känna dig välkommen och vi strävar efter att ha Sveriges bästa kundservice! Skulle du mot förmodan inte vara nöjd, låt oss veta det. Alla kan göra fel, skillnaden ligger i hur man hanterar och löser problemen.

Många frågar oss om vårt namn, Wanderoo. Varför heter ni det? Faktum är att namnet Wanderoo (wan·der·oo) härstammar från ordet "Vanara", som på sanskrit betyder Skogsmänniska. Med tanke på att vi brinner för våra produkter så tyckte vi det namnet passade alldeles utmärkt.

Wanderoo AB har vapenhandlartillstånd från Polismyndigheten i region Bergslagen. Vapenhandlartillståndet ger oss rätt att importera, sälja, byta och köpa skjutvapen. 

Vi vänder oss både till privatpersoner och företag och är registrerat för F-skatt.

 

ÖVRIGA UPPGIFTER

  

Organisationsnummer 559029-2073 (Företaget har säte i Karlstad)

 

Vapenhandlartillstånd: A229.932/2017

Tillstånd, handel med explosiva varor: 180.2017.00549

 

Bankgironummer: 5048-2249

Swishnummer: 1236449177

Paypal: info@wanderoo.se

Vi bidrar till organisationer vi tycker gör ett bra jobb och här finner ni dem vi stöttar på olika sätt.

 
Veterankortet
JM Works