Jägarexamenspaket HL5 för 2-5 vapen - Nyckellås
Jägarexamenspaket HL5 för 2-5 vapen - Nyckellås
Jägarexamenspaket HL5 för 2-5 vapen - Nyckellås

Jägarexamenspaket HL5 för 2-5 vapen - Nyckellås

Vi levererar fraktfritt hem till din dörr/till ditt företag i markplan, måndag – fredag. Våra transportörer kontaktar dig för att komma överens om vilken dag du vill ha din vara utkörd.

Variant

Antalst

Artikelnummer

20550J-N

Leveranstid

Beställningsvara (8-10 dagar)

4 995 kr

från 230 kr/måninkl. moms

Beskrivning
  • Pipstöd för upp till 5 vapen
  • Flyttbar överhylla för ammunition
  • Extra högt för extra förvaring
  • Hyllinsats / 3 flyttbara hyllor
  • FRAKTFRITT

På bilden inrett för 2 vapenVi har förbättrat ett av våra mindre vapenskåp HL5, som är extra högt för långa vapen, som numera innehåller en insats med 3 flyttbara hyllor. Växer vapensamlingen kan man enkelt ta bort insatsen och får då plats med upp till 5 vapen.

Jägarexamenspaketet HL5 (originalet) är lite större än vårt minsta vapenskåp och är den perfekta skåpet för dig som tagit jägarexamen. Passar lika bra hemma som i fritidshuset eller jaktstugan. Kvalitetsskåp till rätt pris.

Visste du att? Alla NOR-LYX' tillbehör går att flytta efter eget behov.

I Jägarexamenspaketet ingår: Ställ (pipstöd) för 2-5 vapen, hyllinsats / 3 flyttbara hyllor, överhylla, pipstöd, 2 flyttbara boxar på dörren, kolvstödsmatta, läskstångshållare, designad dekorplåt och omställningsbart högsäkerhetslås med 2 korta nycklar.

Godkänt: Alla Nor-Lyx säkerhetsskåp / pistolskåp är godkända och klassade i Sverige enligt Säkerhetsskåp SSF 3492. Vapenskåpen är även godkända och klassade i Danmark, Norge och Finland. Samtliga lås i NOR-LYX vapenskåp är certifierade enligt SS3880, vilket är ett krav för vapenförvaring i Sverige.

 
Fakta om Jägarexamenspaket HL5 + Insats
Artikel: 20550J
Vikt: 100 kg
Höjd: 1510 mm
Bredd: 330 mm
Djup: 300 mm
Volym: 149 l